Grătar la Gura Diham

În curând vine Paștele, așa că o să vă spun cum m-am distrat eu anul trecut de sfintele sărbători. Majoritatea oamenilor preferă să meargă la rude sau la prieteni, nici în ruptul capului nu ar pleca de acasă într-o drumeție la munte. Ei bine eu am făcut-o. Am mers împreună cu fratele și prietena lui, cumnatul și bineînțeles viitoarea soțioară să facem un grătar la Gura Diham, chiar dacă veți observa din pozele următoare că vremea nu a ținut cu noi în acea zi.

Mai mult decât atât, exact când să încingem grătarul a început ploaia, dar credeți că asta ne-a descurajat în vreun fel? Nicidecum, cu prosoape în cap și cu bună dispoziție am continuat, la fel ca și ceilalți oameni ieșiți să se distreze.

După ce ne-am udat până la piele, vremea a decis că am îndurat destul și ne-a lăsat să ne bucurăm de Sfintele sărbatori de Paști și bineînțeles să consumăm în aer liber bunătățile de pe grătar că doar de aceea plecasem de acasă.

Prin urmare dacă doriți să faceți un grătar la munte Gura Diham este o destinație pe care ar trebui să o luați în considerare. Dacă există printre dumneavoastră oameni care nu știu unde este Gura Diham vă spun că tot ce trebuie să faceți este să ajungeți la Bușteni și de acolo întrebați. Nimic mai simplu.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Anonymous spune:

    Am ajuns si pe aici, am facut si noi gratar dar cu totul imprumutat,mai putin carnea!Zona e frumoasa dar din cand in cand vin musafiri nepoftiti (ursuletii)si daca nu-i iubesti……….

Lasă un răspuns