Lacul Vidraru și o Cascadă

Lacul Vidraru are o suprafață totală de 893 hectare și are o lungime totală de 10,3 kilometri. La un moment dat pe parcurs ce înaintați către vârful Transfăgărășanului, lacul se subțiază și ia forma unui râu. Am înțeles că pe lac nu se poate pescui, dar am văzut câțiva oameni care „pedalau” la canoe.

Din categoria obiectivelor turistice mai puțin cunoscute am să vă prezint o cascadă care este situată în apropierea lacului Vidraru, mai precis drumul ce trebuie urmat este cel prin tunelul din stânga Barajului Vidraru (dacă vii dinspre Curtea de Argeș). Noi am ales să mergem pe jos, însă vă spun sincer că mai mult am alergat întrucât nu mai era nimeni pe traseu și tot aveam impresia că din desiș eram urmăriți de vreun ursuleț 🙂

Probabil că la un moment dat o să ziceți că „nu e domnule nici o cascadă” și o să doriți să vă întoarceți, însă mergeți mai departe că mai aveți puțin. Cascada care de fapt este mai mult o cădere mai abruptă de apă se va auzi exact când veți fi gata să vă dați bătuți.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns