Portul Constanța – Litoralul Românesc

Am tot menționat și în alte postări că am fost student 4 ani în Constanța. Vă vine să credeți că în tot acest timp nu am intrat niciodată în Port? De abia la un an după terminarea facultății în timp ce eram în concediu (primul meu concediu) am auzit la televizor că în Portul Constanța a venit o fregată din nu mai știu ce țară, iar accesul publicului era permis. Nu am stat pe gânduri și imediat am luat-o la pas. Când intri în port și mergi printre mormanele de fier vechi te cuprinde o senzație de nedescris (probabil că este specifică locului). După ce am fost verificați de personalul portului am putut să ne învârtim pe unde am vrut. Am urcat la bordul fregatei, am făcut poze, am vazut cum în port intrau și alte nave de dimensiuni considerabile, așa că nu mai rămâne decât să postez fotografiile 😉

Să mai spun oare că în port apa este adâncă la mal, astfel încât dacă faci un pas greșit și nu știi să înnoti nu prea e de bine?
În apă erau mii de meduze de diferite mărimi, tot felul de crustacee și pești (era pentru prima dată când am văzut meduze în realitate).

 Vă recomand să faceți o plimbare prin port … este ceva inedit … bineînțeles doar atunci când accesul este permis 🙂

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns